De SDEN Wijndocentendag

Dé landelijke dag voor SDEN wijndocenten
Ben je SDEN wijndocent in Nederland, dan ben je welkom op de jaarlijkse SDEN Wijndocentendag. Op deze informatieve, ontspannen dag staat het Nederlandse wijnonderwijs centraal. Je komt er collega’s tegen die wijnonderwijs geven aan bijvoorbeeld een ROC, een hotelschool of binnen een particuliere onderwijsinstelling. Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Wijnonderwijs Nederland (SWON).

Ja, ik wil naar de SDEN Wijndocentendag!
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de wijndocentendag van 20 november a.s. (let op: het laden van het formulier kan even duren).

powered by Typeform

 

Verdieping en actuele wijn thema’s
Er is ruimte voor ontmoeting, maar ook zeker voor kennisdeling en verdieping. Wijndeskundigen die zelf ook werkzaam zijn in de wijnbranche, verzorgen boeiende presentaties over actuele thema’s. Onderwerpen die de afgelopen jaren aan bod zijn geweest tijdens de wijndocentendag:

  • Marktontwikkelingen
  • Gastronomie
  • Klimaatverandering
  • Wijn en recht
  • Pedagogiek en onderwijskunde.

Afwisselend dagprogramma met afsluitende wijnproeverij
De wijndocentendag vindt altijd plaats op een centrale plek in Nederland. Tussen en tijdens de programmaonderdelen heb je de tijd om met collega wijndocenten van gedachten te wisselen. De wijndocentendag sluit volgens traditie af met een wijnproeverij.

Inschrijving Nieuwsbrief docent

 

Niet te missen boeken voor de wijnliefhebber

Bekijk