SDEN wijnboeken

SDEN-niveau 1

Ik weet wat van wijn is een boekje voor mensen die lekker met wijn bezig zijn. Als hobby of als werk. Voor liefhebbers die iets meer over wijn willen weten zonder ingewikkeld te doen.

In dit boekje vind je de basis informatie over wijn, helder en overzichtelijk weergegeven.

Het boekje Ik weet wat van wijn leidt op tot het wijnvignet SDEN-niveau 1.

Ik weet meer van wijn
SDEN-niveau 2

Ik weet meer van wijn is een boek over wijn, bedoeld voor wijnliefhebbers. Voor mensen die met wijn (gaan) werken, in de winkel of in de horeca, en die graag een wijndiploma willen behalen. Maar ook voor mensen die wijn als hobby hebben.

Eigenlijk is het voor iedereen die op een leuke, lekkere en overzichtelijke manier over wijn wil lezen en leren. Voor iedereen die wijn wil begrijpen.

Het boek Ik weet meer van wijn leidt op tot het wijnexamen SDEN-niveau 2 en is ook beschikbaar in het engels. Bezoek de wijnkennisshop voor meer informatie.

Ik weet veel van wijn
SDEN-niveau 3

Ik weet veel van wijn is een boek over wijn, bedoeld voor alle wijnliefhebbers die echt meer over wijn willen weten. Voor mensen die ‘in de wijn’ werken of wijn als serieuze hobby hebben. Een boek met veel inhoud en mooie illustraties.

Ik weet veel van wijn gaat verder dan het beschrijven van bekende wijngebieden en die smaak van wijnen. Het begint letterlijk bij de basis, bij de wijnstok en de wijngaard, bij het klimaat en de bodem.

Met Ik weet veel van wijn duik  je weer dieper de wereld van wijn in.

Het boek Ik weet veel van wijn leidt op tot het wijnexamen SDEN-niveau 3.