Van Der Dussen Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland!

0

Restaurant Van Der Dussen in Delft heeft de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept. Van alle restaurants is Van Der Dussen het beste beoordeeld door het publiek van de WijnSpijs Wandelingen.

In 2016 werden ongeveer 400 zorgvuldig geselecteerde restaurants bezocht door 15.000 consumenten. Zij bezochten deze restaurants tijdens de culinaire wandeling van WijnSpijs en ieder restaurant werd beoordeeld door middel van een online enquête.

Al deze resultaten werden geanalyseerd door de organisatie van het evenement en Restaurant Lounge Van Der Dussen kwam als beste uit de bus.

De winnende wijn-spijscombinatie was een gerecht met varkenskoontjes (wangen) met krokante schorseneren en hazelnootvinaigrette waarbij een stevige blend van Syrah, Tempranillo en Merlot uit Spanje werd geschonken.

Op nummer twee eindigde restaurant De Vlindertuin* in Zuidlaren en op drie Southern Cross in Heemstede. Andere restaurants in de top 10 zijn Eindeloos in Leeuwarden, Smaak & Vermaak (Zoetermeer), Bij Brons (Almere), De Dis (Scheveningen), One* (Roermond), AntiChic (Rotterdam) en Enfin in Venlo.

Nieuwsoverzicht
Plaats een reactie

Plaats reactie