De nieuwe SDEN lesboeken zijn bijna klaar!

0

Vorig jaar is door de Stichting Wijnonderwijs Nederland het signaal van opleiders opgepakt en is opdracht gegeven voor het schrijven van nieuwe lesboeken SDEN 2 en 3. Bij het schrijven is gebruik gemaakt van de expertise van docenten en andere deskundigen uit de wijnsector. De klus is bijna geklaard.
Op dit moment is het lesboek voor SDEN 2 “Ik weet meer van wijn” gereed en klaar om te drukken. Vanaf 1 maart a.s. kunt u het boek bestellen.
Het lesboek voor SDEN 3 “Ik weet veel van wijn” verwachten we in mei gereed te hebben.

Klik hier om alvast een indruk te krijgen van “Ik weet meer van wijn”.

Verdieping
Cursisten die de lesboeken gebruiken wordt met behulp van een app verdieping van de lesstof aangeboden. De online tool is gekoppeld aan het lesboek en kan gecombineerd met het lesboek gebruikt worden.

PowerPoint
Voor docenten is een PowerPoint presentatie beschikbaar ter ondersteuning van hun lessen. Docenten die gebruik maken van de lesboeken kunnen hier gratis over beschikken. Deze Power Point kan uiteraard ook door docenten aangepast worden.

Waar bestellen en wat is de prijs?

U kunt de boeken vanaf 1 maart 2017 bestellen via Wijn.nl.

SDEN 2 ‘Ik weet meer van wijn’ kost voor opleidingsinstituten € 30,00, exclusief 6% BTW en verzendkosten.
De consumentenprijs is € 34,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

SDEN 3 ‘Ik weet veel van wijn’ kost voor opleidingsinstituten € 34,00, exclusief 6% BTW en verzendkosten.
De consumentenprijs is € 38,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Naast bovenstaande cursusboeken zijn ook de basisboekjes (SDEN-niveau 1) voor wijn, bier en gedistilleerd en het boekje ‘Ik weet wat van wijn bij het eten’ te bestellen via Wijn.nl.
Diploma’s geüniformeerd
In het afgelopen jaren zijn verschillende diploma’s en benamingen gebruikt voor de niveaus van de SDEN. Vanaf nu is er één uniform ontwerp per diploma. Natuurlijk kunnen docenten naast het SDEN-diploma gebruikmaken van hun eigen diploma’s, als zij dit wensen. Hier draagt de SDEN geen verantwoordelijkheid voor.
Er is overeenstemming bereikt met de Wijnacademie over de overname van hun benamingen.

  • Wijnvignet (SDEN 1);
  • Wijnoorkonde (SDEN 2);
  • Wijnbrevet (SDEN 3).

Voor vragen over de boeken of de diploma’s kunt u mailen naar het secretariaat van de Stichting Wijnonderwijs Nederland, e-mail: info@wijn.nl.

Nieuwsoverzicht
Plaats een reactie

Plaats reactie