3 april 2020

Wijninstituut start online wijncursus

Bericht van het Wijninstituut:

Helaas zijn de fysieke cursussen op dit moment niet mogelijk en met elkaar in grotere groepen proeven is natuurlijk al helemaal lastig. Daar hebben wij wat op gevonden.

Volgende week donderdag starten wij Live met de cursus ‘Proefwerk’. In 4 sessies, gaan we op donderdag 16, 23 en 30 april en 7 mei a.s. van 20.30 tot 21.00 uur theorie doornemen en …. proeven.

Hoe? Via onze Facebook pagina (wanneer u deze liket mist u niets), gaat de video live, u volgt de lessen gratis en kunt via de comments vragen stellen. Onze docenten Ella Klatte en Remke de Lange zijn er al helemaal klaar voor.
Maar het proeven dan? Vanaf vandaag kunt u bij Grand Cru de bij de cursus horende proefdoos bestellen. Voor € 91,45 (incl. bezorgkosten) ontvangt u 8 wijnen thuis. Genoeg voor de 4 sessies en tussendoor nog voldoende tijd om van de wijnen te genieten.
Bestel de proefdoos op tijd, zodat u de wijn voor de live-sessies in huis heeft.
Via deze link kunt u bestellen: GRAND CRU WIJNEN

De eerste les starten we met de proef zuur en zoet, zorg dat u daarvoor alvast een glaswater met een eetlepel suiker en een glas water met een eetlepel citroen klaar heeft staan.
En natuurlijk is het altijd fijn om met het proefformulier te proeven, dat kunt u hier downloaden en als steuntje in de rug het aromawiel. Oh ja en als we live gaan, zet dan alvast de wijn en de glazen op tafel, kunt u in één keer door.

We kijken er naar uit om jullie ‘live’ nou ja bijna live, weer te zien.

Vragen? U kunt ons bereiken op 010-3074214 of info@wijninstituut.nl

P.S. na de sessies kunt u op de website van het Wijninstituut de sheets downloaden en kunt u het op uw gemak nog eens nalezen

  • sessie 1 – 16 april
  • sessie 2 – 23 april
  • sessie 3 – 30 april
  • sessie 4 – 7 mei

Zie: https://www.wijninstituut.nl/weblog/live-proefwerk