28 november 2019

“Wijn bij Arentz” Wijnbar van het jaar 2020

NIJMEGEN – ‘Wijn bij Arentz’ van Marcel Arentz is uitgeroepen tot ‘Wijnbar van het jaar 2020’.  Grootspraak – de gids voor wijnliefhebbers uitgegeven door Perswijn – kent de titel toe aan de Nijmeegse wijnbar.

‘We willen binnen drie jaar de beste wijnbar worden,’ zei eigenaar Marcel Arentz bij de opening in oktober 2018 tegen de medewerkers Bauke Kemperman en Lisanne Berendsen van de nieuwe wijnbar. Die zit pal naast de wijnwinkel waar Arentz 22 jaar geleden mee begon. Dat de wijnbar na een jaar al is uitgeroepen tot ‘Wijnbar van het jaar 2020’, komt voor hem dan ook als een aangename verrassing.

Het geheim? ,,Goede mensen, goede producten, goede wijnen, álles moet kloppen,” zegt Arentz. 

Grootspraak over de Nijmeegse wijnbar: ‘Wijn bij Arentz in Nijmegen, een wijnbar naar ons hart: De essentie van een goede wijnbar: keuze uit veel verschillende wijnen, voor aantrekkelijke prijzen. De bediening is ter zake kundig, kan over elke wijn een verhaal vertellen, geeft goed advies en is vlot en vriendelijk’.

 ‘Wijn bij Arentz’ heeft ruim 25 huiswijnen per glas. Op de kaart staan nog eens ruim 500 wijnen die per fles te bestellen zijn.

Bron: De Gelderlander