30 augustus 2021

Wie wordt wijnvrouw van het jaar 2021?

De vier genomineerde wijnvrouwen zijn bekend; Claudia van Dongen, Elke Wolterink, Floor van Ede en Nadien Visser. Alle dames delen dezelfde passie…Wijn!

De laatste jaren zien we steeds meer krachtige, energieke en gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Zij is iemand die met haar werk, passie, kennis of creaties de wijnwereld nog mooier maakt. Volgens initiatiefnemers Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland (MissPublicity) zijn de vrouwen in de Nederlandse wijnbranche uniek. Deze vrouwen werken hard, inspireren, zijn creatief, kleurrijk en veelal een stimulans voor andere vrouwen. Het is de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten. Kernwaarden voor de award zijn onder andere toegankelijkheid, verbinding, professionaliteit, kennis en ambitie. Hoofdsponsor van Wijnvrouw van het Jaar is Champagne Ayala, waar Caroline Latrive aan het roer staat als Chef de Cave.

Leuk weetje is dat Magda van der Rijst, de schrijfster van ons lesmateriaal de titel in 2020 won!

Breng hier jouw stem uit op de vrouw welke volgens jouw deze titel zou moeten dragen!

Tijdens en óp Gastvrij Rotterdam wordt op dinsdag 21 september in het Wijntheater bekendgemaakt wie de titel Wijnvrouw van het Jaar 2021 met verve mag dragen! ?