12 juni 2019

ONTDEK ZUID-AFRIKA

WINES OF SOUTH AFRICA: ONTDEK ZUID-AFRIKA PROEVERIJ

Zuid-Afrika is niet alleen een van de mooiste wijnlanden ter wereld, maar momenteel ook een van de meest dynamische en spannende. Daarbij neemt het wijngaardareaal lichtelijk af, maar stijgt de kwaliteit. Belangrijke ontwikkelingen zijn niet alleen het ontginnen van nieuwe terroirs, maar juist ook het herontdekken van historische wijngaarden. Mede hierdoor zijn de Zuid-Afrikaanse wijnen niet alleen beter, maar ook authentieker dan ooit. Op zondag 8 september staan meer dan 200 Zuid-Afrikaanse wijnen voor u open om te proeven. De wijnmakers staan veelal zelf achter de tafel om hun verhaal te vertellen. Een unieke kans om Zuid-Afrika in al zijn diversiteit te ontdekken. Voor meer informatie over Zuid-Afrika kunt u alvast kijken op: www.wosa.co.za en www.wosa.nl

|  LOCATIE  |  STRANDZUID, EUROPAPLEIN 22, 1078 GZ AMSTERDAM  |  www.strand-zuid.nl

PROFESSIONALS PROGRAMMA:
ZONDAG 8 SEPTEMBER 2019

11.00 – 17.30 uur:    doorlopende proeverij voor professionals (gratis)
14.00 – 15.30 uur:    pre-auction masterclass van Cape Winemakers Guild met Carl van der Merwe van De Morgenzon en Niels Verburg van Luddite. Inschrijven kan via udo@winematters.nl , er is beperkt plaats. De masterclass is alleen toegankelijk voor professionals.
Genodigden voor de masterclass moeten nog wel een toegangsticket reserveren. Vanaf 14.00 uur zijn ook consumenten van harte welkom op deze proeverij.

CONSUMENTENPROGRAMMA:
ZONDAG 8 SEPTEMBER 2019
14.00 – 17.30 uur:    doorlopende proeverij voor consumenten (€ 12,50)
PERSWIJN abonnees genieten 30% korting op proeverijen.
Aanmelden voor de proeverij kan via: perswijn.nl/zuid-afrika