26 maart 2020

Datumwijziging NK Blindproeven 2020

Wijziging datum CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2020

Naar aanleiding van de recente COVID-19 ontwikkelingen heeft Nijhuis Consultancy & Services besloten de derde editie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, te verplaatsen naar ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020.

Ongewijzigd
De beslissing bleek noodzakelijk en heeft uiteraard verschillende consequenties, waarvan de meeste gelukkig te overzien zijn en sommige zelfs positief genoemd kunnen worden. Zo borgen we de continuïteit van het evenement en houden we meer dan ooit rekening met relevante gezondheidsaspecten voor zowel deelnemers, bezoekers, partners en personeel als het eigen organisatieteam. De opzet van de wedstrijd én de kans om de Nederlandse eer te verdedigen op het WK Blindproeven op zaterdag 10 oktober 2020 in Bordeaux blijven ongewijzigd.

Inschrijvingen
Met 24 inschrijvingen zit het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven in principe vol en alle inschrijvingen blijven gehandhaafd; opnieuw aanmelden is dus niet nodig. Eventuele aanpassingen in teams worden uiteraard zonder mankeren doorgevoerd.

Samen
Samen met alle teams, onze partners en medewerkers maken we het CONCOURS LE VIN EN DIRECT ook in september het sportieve, feestelijke en succesvolle evenement waar iedereen met genoegen naar uitkijkt, aan meewerkt en meedoet.

Voor vragen en nadere informatie over dit bericht of het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven: fred@fred-nijhuis.nl