2 Dec

Wijnproeverij Wijnbar l’Ouest

Wijnbar L'Ouest
Van Oldenbarneveltstraat 139
3023 BA Rotterdam

Voor consumenten

Wie denkt dat ‘beauty & brains’ niet samen gaan kent Chicks With Wine nog niet. Twee dames met serieuze kennis van wijn en als missie “bringing sexy back” in de wereld van de soms ietwat stoffige wijnproeverijen. Wijnbar l’Ouest kan zich wel vinden in deze gedurfde aanpak en biedt Chicks With Wine graag het platform voor een serie uitdagende proeverijen.
De proeverijen zijn toegankelijk genoeg voor de beginnende wijnliefhebber met dorst naar kennis, maar uitdagend genoeg voor de meer gevorderde proever. Iedere proeverij zal een ander thema als uitgangspunt gebruiken. Met 6 halve glazen van bijzondere handgeselecteerde wijnen, reist u op 4 november met Chicks With Wine langs de smaken en wijnstreken van de Nieuwe vs. Oude Wereld. Proeft u het verschil? ­­De proeverij op 2 december staat in het teken van Winter Wonder Wines en beloofd een bruisende Kerst-editie te worden.

Alle proeverijen worden op een speelse en interactieve manier ingezet, waardoor eigen smaak ontwikkeld wordt en kennis bijgebracht.
Onze gasten vertrekken altijd iets ‘rijker’ dan dat ze gekomen zijn.

Wegens beperkte capaciteit én oog voor intimiteit zijn slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij wijnbar l’Ouest (tevens de locatie van de proeverijen) en bistronomie Le Nord voor €22.50 per persoon, per proeverij.

Datum: eerstvolgende edities zijn op 4 november en 2 december
(altijd 1e woensdag van de maand)

Tijd: 20:00 – 21:30 uur

Hosted by: Chicks With Wine

Locatie: l’Ouest

Tickets: €22.50 per persoon, per proeverij

Verkooppunten:

  • Wijnbar l’Ouest | Van Oldenbarneveltstraat 139 te Rotterdam
  • Bistronomie Le Nord | Proveniersstraat 5a te Rotterdam