27 Nov

Proef Anfors @ Zarzo

Zarzo
Bleekweg 7
5611 EZ Eindhoven

Voor consumenten
Een wijnproeverij met aansluitende vijfgangenlunch
In samenwerking met Adrian Zarzo van Restaurant Zarzo in Eindhoven organiseert Anfors op zondag 27 november een wijnproeverij met aansluitend een culinaire vijfgangenlunch. U heeft de gelegenheid meer dan 40 van onze wijnen te proeven en ons team is aanwezig om u te voorzien van meer kennis en persoonlijk wijnadvies. De lunch wordt geserveerd met een bijpassend wijnarrangement; combinaties op niveau waarbij de wijn zich van zijn beste kant laat zien. Bij de koffie kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie van onze digestieven.
De sublieme streekgerechten van Adrian Zarzo
Adrian Zarzo groeide op in een klein dorpje vlakbij Valencia, met een Spaanse vader en Nederlandse moeder. In 2013 opende hij, na een ambitieuze loopbaan bij onder andere De Librije, Parkheuvel en restaurant FG, zijn eigen restaurant in Eindhoven. De streekgerechten van Adrian bleven niet onopgemerkt; in 2016 werd Zarzo het eerste Spaanse restaurant in Nederland met een Michelinster. Eerder al werd Adrian door GaultMillau benoemd tot ‘Talentvol Sommelier van het Jaar’. Een supertalent? Ervaar, proef en geniet.
 
Programma zondag 27 november
11.30 uur Ontvangst en wijnproeverij
13.30 uur Vijfgangenlunch inclusief wijnarrangement
Aansluitend        Koffie, digestieven en de mogelijkheid tot bestellen
 
Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u een gereduceerde prijs. Normaal gesproken kost een lunch als deze €140, speciaal voor deze gelegenheid betaalt u slechts €99,50. Deze prijs is inclusief uitgebreide wijnproeverij, aperitief, vijfgangenlunch, luxe wijnarrangement, mineraalwater, koffie, thee en digestieven van Distillerie Berta en Ximénez-Spínola.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden Zarzo
Voor vragen, bel of mail met Yvonne Bleekweg 7
+316 2528 0841 / yvonne@anfors.com 5611EZ Eindhoven