30 Oct

Proef Anfors @ La Rive

Restaurant La Rive
Profesor Tulpplein 1
1018 GX AMSTERDAM

Voor consumenten
Truffel Extravaganza: een unieke editie van Proef Anfors
Het Amstel Hotel viert zijn 150e jubileum, daarom organiseren we samen met restaurant La Rive een wel heel bijzondere editie van Proef Anfors. Tijdens deze uitgebreide wijnproeverij met aansluitend vijfgangendiner wordt er flink uitgepakt. Dan doen we met verse witte truffel. Niet een beetje, maar een feestelijke hoeveelheid. Een week van tevoren gaan Ronald Opten (Maître) en Rogér Rassin (Chef de Cuisine) van La Rive samen met Hans Bijvoets (Anfors) naar Piemonte om witte truffel in te kopen voor dit menu. Ook krijgt u bij het hoofdgerecht Pelissero’s Barbaresco uit grote formaten geserveerd, gerijpt in onze kelder. Er valt tenslotte iets te vieren.
150 jaar Amstel Hotel

Anita Bos (General Manager Amstel Hotel): “Dit jaar vieren we 150 jaar Amstel Hotel. Een mijlpaal waar we heel trots op zijn. We realiseren ons daarbij heel goed dat een cruciaal onderdeel van 150 jaar succes te danken is aan onze partners. Anfors is zo’n partner en bovendien een partner waar we heel graag ook de komende 150 jaar mee blijven werken. Naast het feit dat Anfors kwalitatief ons altijd weer een juiste aanbod doet, een betrouwbare partner is, een hele prettige partner is om mee te werken, voegen ze ook steeds weer iets extra’s toe. Deze extra’s maken het verschil! Wij waarderen deze initiatieven niet alleen, maar juist onze gasten zijn hier heel enthousiast over. Een voorbeeld is dit mooie event, waar we in samenwerken. Een geweldig initatief waar we graag onderdeel van uitmaken en waarvan we beiden hoge verwachtingen hebben.”

Programma zondag 30 oktober (avondeditie)

17.30 uur Wijnproeverij in het Amstel Hotel, met meer dan 40 wijnen
19.30 uur Vijfgangendiner inclusief wijnarrangement in restaurant La Rive
     Aansluitend: koffie, digestieven en de mogelijkheid tot bestellen
 
Kosten

Voor deze culinaire topervaring betaalt u een gereduceerde prijs. Normaal gesproken kost een diner als deze €225, maar omdat het Amstel Hotel 150 jaar bestaat betaalt u slechts €150. Deze prijs is inclusief uitgebreide wijnproeverij, aperitief met fantastische metodo classico brut van Parusso, vijfgangendiner met een feestelijke hoeveelheid truffel, luxe wijnarrangement, mineraalwater, koffie, thee en digestieven van Distillerie Berta en Ximénez-Spínola.

Tafelschikking

Tijdens het diner wordt uw gezelschap aan een van de grote tafels geplaatst. De tafelschikking is dus niet individueel; u deelt uw tafel met andere wijnliefhebbers. 

Extra service
Naast de wijnproeverij met diner kunnen wij ook een overnachting met korting aanbieden in een van de suites van Amstel Hotel. Heeft u hier interesse in? Geef dit aan bij uw aanmelding, dan krijgt u van ons een kortingscode.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden Restaurant La Rive
Voor vragen, bel of mail met Yvonne Profesor Tulpplein 1
+316 2528 0841 / yvonne@anfors.com 1018 GX Amsterdam