11 Dec

Proef Anfors @ De Lindenhof

De Lindenhof
Beulakerweg 77
8355 AC GIETHOORN

Voor consumenten
Een wijnproeverij met aansluitende viergangenlunch
In samenwerking met Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof in Giethoorn organiseert Anfors op zondag 11 december een wijnproeverij met aansluitend een culinaire viergangenlunch. U heeft de gelegenheid meer dan 40 van onze wijnen te proeven en ons team is aanwezig om u te voorzien van meer kennis en persoonlijk wijnadvies. De lunch wordt geserveerd met een bijpassend wijnarrangement; combinaties op niveau waarbij de wijn zich van zijn beste kant laat zien.Bij de koffie kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie van onze digestieven.
De Lindenhof blinkt uit in smaaksensaties en gastvrijheid 
De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt met twee Michelinsterren ook internationaal mee. Martin en zijn vrouw Marjan hebben een duidelijke ambitie: gasten in een huiselijke omgeving zoveel mogelijk te laten genieten van de heerlijke gerechten. In De Lindenhof kan iemand het gevoel krijgen nergens anders zó welkom te zijn.
 
Programma zondag 11 december
11.30 uur Ontvangst en wijnproeverij
13.30 uur Viergangenlunch inclusief wijnarrangement
Aansluitend        Koffie, digestieven en de mogelijkheid tot bestellen
 
Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u een gereduceerde prijs. Normaal gesproken kost een lunch als deze €140, speciaal voor deze gelegenheid betaalt u slechts €99,50. Deze prijs is inclusief uitgebreide wijnproeverij, aperitief, vijfgangenlunch, luxe wijnarrangement, mineraalwater, koffie, thee en digestieven van Distillerie Berta en Ximénez-Spínola.
Extra service
Naast de wijnproeverij met lunch kunnen wij ook een overnachting met korting aanbieden in een van de suites van De Lindenhof. Heeft u hier interesse in? Geef dit aan bij uw aanmelding, dan krijgt u van ons een kortingscode.
 
Aanmelden Adres
Klik hier als u zich wilt aanmelden De Lindenhof
Voor vragen, bel of mail met Yvonne Beulakerweg 77
+316 2528 0841 / yvonne@anfors.com 8355 AC Giethoorn