2 Sep

PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne

Amstel Hotel
Professor Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam

Voor consumenten Voor professionals
Tijdens Le Tour de Champagne in het Amstelhotel kunt u zelf komen proeven waarom Champagne blijft fascineren. Naast de grote, bekende merken kunt u ook kennis maken met ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun ‘eigen’ Champagne maakt. Laat u verrassen!
Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Voorlopige programma

Champagne masterclasses

Dit jaar geeft Ronald de Groot, hoofdredacteur van PERSWIJN, masterclasses voor verdieping in de fascinerende wereld van Champagne. Er zijn aparte masterclasses voor professionals (niveau van topsommeliers) en voor consumenten. Tijdens de masterclass leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u van tophuizen de stijlverschillen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in. Per masterclass zijn er maar 43 tickets beschikbaar.

Professional proeverij

Professionals met een wijnbedrijf met de juiste sectorvermeldingen in de KvK of werkzaam in de horeca kunnen zich inschrijven. Voldoet u hier niet (meer) aan, dan verwijzen wij u naar de consumentenproeverij.

Masterclasses professionals

Het organiseren van masterclasses is kostbaar. Voor professionals worden de masterclasses betaald door PERSWIJN en de betreffende wijnhuizen. Wel betalen professionals een borg van €27,50. Als u aanwezig bent bij de masterclass en bewezen wijnprofessional bent, krijgt u de borg z.s.m. weer teruggestort. U krijgt de borg ook terug als u zich minimaal 1 week van tevoren afmeldt bij communicatie@perswijn.nl.

Consumentenproeverij

De consumentenproeverij is identiek aan de professionals proeverij maar vindt ’s avonds plaats. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €35 p.p. voor een ticket. Uw unieke actiecode vindt u op het adreslabel van PERSWIJN #5 of in uw email.

Masterclasses consumenten

Neem voor €27,50 deel aan deze unieke masterclass waarbij enkele tophuizen uit de Champagne met u worden doorgenomen. Ronald de Groot leert u meer over terroirverschillen en wijnstijlen van de verschillende Champagne regio’s en Champagnehuizen. De masterclass is op het niveau van topsommeliers. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting.
18:30 – 19:15 uur: Masterclass 4. Thema: Nader te bepalen
20:00 – 20:45 uur: Masterclass 5. Thema: Nader te bepalen