6 Sep

Madeira & Cacao

Monseigneur van de Weteringstraat 32
Utrecht

Voor consumenten

Zondag 6 september zal weer een proeverij plaatsvinden met als thema ‘Madeira & Cacao’, van 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

12 typen mooie Madeira wijnen zullen gecombineerd worden met bijpassende cacaosoorten en bon bons. Madeira kent vele smaken en diepgang en heeft onze harten al vele malen gestolen. Kunt u zondag niet er is ook een mogelijkheid  zaterdagavond 5 september van 19:30 t/m +/- 22:30 uur.

‘Madeira is meer dan enkel die kookwijn & het liedje Madeira my dear’!

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume’s Fijn-Proeverij smelten hun ruime kennis samen door om de 6 à 8 weken op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal ‘De Zes Vaatjes’ te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een ongedwongen manier, dan zullen dit  onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaalbieren tot wijnen uit Slovenië tot aan een serie mooie Jenevers, en uiteraard met de daarbij behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.

‘Kom gezellig met je familie, vrienden, je sportteam, collega’s, zangkoor en andere kennissen met ons mee proeven.

  • Er zal plek zijn voor 30 personen
  • Leuk om cadeau te geven
  • € 35,- p.p.
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: Monseigneur van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang zijkant Appelstraat 4)