30 Aug

Jazz & Wine

Centrum
Wijchen

Voor consumenten

Datum: zondag 30 augustus 2015

Op zondag 30 augustus 2015 zal in Wijchen de tweede editie van Jazz & Wine plaatsvinden.
In het terrasrijke centrum van Wijchen kunnen liefhebbers op zo´n 10 verschillende plekken genieten van de smaakvolle combinatie van mooie muziek, een goed glas wijn en lekkere hapjes.

Jazz & Dixieland

Dankzij de goede samenwerking tussen de verschillende horecagelegenheden kunnen bezoekers overal in het centrum optredens bezoeken en genieten van goede wijnen en hapjes.

Culinair Proef Plein
Op het Culinair Proef Plein op de Markt kunnen bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur volop genieten van wijnen, port, sherry’s en bieren. Uiteraard zullen ook de streekproducten, de vorig jaar zo succesvolle masterclass ‘Wijnproeven’ en diverse kookdemonstraties niet ontbreken.

Wijchen Serveert (nieuw dit jaar!)
Dit jaar zal “Wijchen Serveert” voor de eerste keer onderdeel uitmaken van Jazz & Wine.
“Wijchen Serveert” vindt plaats op initiatief van Lions Wijchen. Laatstgenoemde organisatie heeft,  samen met diverse horecagelegenheden uit het centrum van Wijchen, heerlijke, kleine gerechten geselecteerd.
Tijdens een culinair proef-parcours lopen bezoekers tussen 13.00 en 17.00 uur o.a. door de Franse, Griekse, Chinese en Nederlandse keuken heen.
Om als bezoeker deel te nemen aan dit parcours, kunnen Wijchense Proeflapjes worden gekocht, waarvan een gedeelte van opbrengst naar Wijchense goede doelen gaat, o.a. Wij vakantie, zij ook.

Ook zal een aantal winkeliers uit het centrum van Wijchen voor hun winkel wijnen schenken en deze laten proeven aan bezoekers. Onderdeel van het Parcours zal dus ook een wijnproefroute zijn.

Kortom: een aanrader voor iedereen die gek is op proeven!