11 Jan

Horecava

Rai
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Voor professionals

Bezoek van 11 t/m 14 januari de Horecava in RAI Amsterdam om vakgenoten te ontmoeten en inspiratie op te doen. De Horecava biedt u naast ruim 600 innoverende exposanten een uitgebreid programma vol informatie en ideeën, waar u direct mee aan de slag kunt. Geef uw horecabedrijf een nieuwe impuls en blijf uw gasten verrassen!

De aanwezige bedrijven zijn overzichtelijk ondergebracht in 8 segmenten: Bakkerij, Grootkeuken, Levensmiddelen, Dranken, Dienstverlening, Fastservice, Inrichting & Inventaris en Koffie, Thee & Cacao. Binnen deze segmenten wordt ruimschoots aandacht besteed aan trends, ontwikkelingen, inspiratie en beleving door middel van workshops, presentaties en wedstrijden.

Dranken
Wat jarenlang een donkere hal op de Horecava was voor het segment Dranken, wordt nu een lichte en frisse hal met meer variatie in het aanbod. Alles wat over dranken gaat, vindt u hier. Koud en warm, met en zonder alcohol.

Horecava Festival
Het Horecava Festival laat u zien hoe u uw eigen (food)festival kunt organiseren. Op een plein met de sfeer van een foodfestival vormen wijn- en cocktailbars, bierbarretjes en foodtrucks een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.In een aparte tent vindt u tal van leveranciers van licht & geluid, muntverkoop, tentenbouw, aankleding, hostessen en beveiliging. Ook hoort u hoe muziek en artiesten optimaal in te zetten zijn voor de juiste gastbeleving en ziet u de laatste koffietrends.
Hoe u meer rendement uit uw wijn- en/of dessertkaart haalt, komt u te weten op Alles over Wijn en Sweet Emotions. In Sweet Emotions wordt u ondergedompeld in een wereld van culinair entertainment die uw kijk op cocktails en desserts voorgoed verandert.
Tijdens de Horecava kunt u lunchen in een tijdelijke dependance van De Bierfabriek. Hier kunt u niet alleen genieten van het bekende Franse boerderijkippetje, maar ook inspiratie opdoen over het brouwen van bier…er wordt namelijk op de beursvloer bier gebrouwen!

Workshops, InnovationLAB en meer
Brood & Horeca in het Elicium is een nieuw podium voor alles omtrent brood. Er zijn workshops over het gebruik van brood op de vier eetmomenten van de dag: ontbijt, lunch, snack en diner. Aanbieders uit de diverse food- en non food sectoren binnen de broodindustrie zijn hier vertegenwoordigd, van bake-off tot interieur en gereedschappen.
Nieuwe kooktrends en ingrediënten met focus op duurzaam en gezond vindt u ook in Vers & Puur en het Aziatisch Paviljoen. Het InnovationLAB presenteert talloze nieuwe productontwikkelingen. En op het speciale Kennisplein kunt u verschillende partijen spreken over voor de horecasector relevante aandachtsgebieden als betalingsverkeer, contactloos pinnen, wet- en regelgeving en personeel. En uiteraard zijn er spannende wedstrijden zoals NK voor Koks, de Lekkerste Wedstrijden, Het Open Nederlands Kampioenschap Pizzabakken, het NK Wafels Bakken en het NK Biertappen.

Horecava.nl
De Horecava is al 60 jaar hét trefpunt voor de foodservice professionals. Mis het niet. Kijk alvast op horecava.nl voor alle evenementen, exposanten, innovaties, het programma en de openingstijden.