10 Nov

Het Centrale Wijnfestival

Het centrale wijnfestival
Voldersgracht 2
2611 ET Delft

Voor consumenten Voor professionals

Proef & Ontdek *meer dan 70 open wijnen*
Heb je wel eens op de wijnkaart van De Centrale gekeken en gedacht: welke moet ik kiezen? Op het Centrale Wijnfestival hoef je niet te kiezen, proef ze gewoon allemaal!

Ontmoet & Groet *de wijnmakers*
Natuurlijk zijn er ook dit jaar een aantal special guests: Cantina Zorzon en Clos Montblanc!

Petra en Giorgio van Cantina Zorzon uit Friuli komen speciaal voor het wijnfestival langs om je alles te vertellen over de wijnen die ze maken, en over de bijzondere Friulano-druif.
Wijnmakerij Clos Montblanc hebben naast hun  ‘zilveren’ cava nog meer heerlijke cava’s! Ook zij zijn er op het wijnfestival bij om je meer te leren over hun eeuwenoude wijntradities en het geheim achter hun heerlijke cava’s.

Combineer & Leer *gratis wijn-spijsworkshops*
Dit jaar loont het extra de moeite om op tijd te komen, want vroeg in de middag kun je je inschrijven voor een *gratis* wijn-spijs workshop van onze eigen sommelier, of één van de aanwezige wijnkenners. Of wat dacht je van een workshop wijn en kaas combineren? Dat is moeilijker dan het lijkt, maar onze kaasleverancier van bourgondisch lifestyle leert je de fijne kneepjes, en serveert de hele dag heerlijke kaasplankjes.

Oesters & bubbels *een gouden duo*
Wegens succes herhaald! Tijdens het festival kun je ook een bezoekje brengen aan onze speciale oester- en bubbelbar. Combineer een heerlijk glas cava of champagne voordelig met één van onze bijzondere oestercreaties.

Geniet & Neem mee *bestel wijn voor thuis*
En heb je je favoriete wijn gevonden? Neem dan een fles mee naar huis, of een doos. Leuk voor onder de boom tijdens kerst, of gewoon lekker voor jezelf.

Wouter & Wilco *live muziek*
De Delftse Wouter en Wilco van @Tango Soundsystem zorgen voor een heerlijke muzikale sfeer tijdens het festival.

Weet je genoeg? Vanaf vandaag (woensdag 25 september) om 12:00 kun je een kaartje bemachtigen via deze ticketlink.

Een ticket voor deze heerlijke dag kost slechts €25,-
Vrienden meenemen is niet alleen gezellig, het loont ook de moeite! Als je met vijf tot tien mensen komt, bestel je groepstickets voor €22,50 per persoon. Deze oplage is beperkt.