15 Nov

Grote Najaarsproeverij Henri Bloem Zwolle

Business Lounge, PEC Zwolle Stadion
Stadionplein 1
Zwolle

Grote Najaarsproeverij Henri Bloem Zwolle

Op zondag 15 november 2015 van 13:00 tot 17:00 uur organiseren wij Henri Bloem ’s Grote Najaarsproeverij. De locatie dit jaar is de Business Lounge in het PEC Zwolle Stadion, Stadionplein 1. (parkeren is deze middag gratis)

Business Lounge PEC ZWolle Stadion

 

Op de proeftafels staan een 70-tal wijnen uit verschillende prijsklassen, die u in een gezellige, ontspannen sfeer kunt proeven. Ook dit jaar zal een aantal wijnproducenten aanwezig zijn om hun bijzondere wijnen te laten proeven.

–       Weingut Knab met prachtige Weisser- en Spätburgunders uit Baden.

–       Bodegas Costers del Sió met heerlijke Spaanse wijnen.

–       Tenuta San Leonardo met uitmuntende Italiaanse wijnen. De San Leonardo heeft voor de 19e keer de Tre Bicchieri del Gambero Rosso gewonnen!!

Ook zal er een speciale tafel zijn voor de kazen van Harry de Smaakspecialist en de bijzondere broden van Boulangerie Le Perron. Ook zal er een tafel zijn voor onze blindproeverij.

Na de proeverij kunt u deze middag afsluiten in het sfeervolle restaurant met een driegangen-diner voor € 47,50 per persoon (incl. wijnarrangement en koffie toe)

Restaurant PEC Zwolle Stadion

Al met al belooft het een informatieve, gezellige middag te worden, waar u zich voor kunt opgeven in de winkel, telefonisch 038-4217299 of per mail zwolle@henribloem.nl . De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per persoon. Wij kijken uit naar uw komst!