24 Jun

Educational Nieuw-Zeelandse wijnen

Magazzino
Jollemanhof 19
1019 GW Amsterdam

Voor professionals

Datum: 24 juni 2015

Op woensdag 24 juni wordt er speciaal voor horecaprofessionals een educational over Nieuw-Zeelandse wijnen georganiseerd. Tijdens deze educational staat niet alleen de welbekende Sauvignon Blanc in de spotlights, maar worden er ook diverse Pinot Noirs en andere aromatics geproefd. In de twee uur durende sessie leer je meer over de regio’s en kenmerken van Nieuw-Zeelandse wijnen. Daarnaast maakt een wine-food pairing onderdeel uit van het programma.
Cees van Casteren, Master of Wine, en top sommelier Edwin Raben verzorgen beiden een sessie tijdens deze educational.  Beide heren bezochten de vele wijnstreken van Nieuw-Zeeland en zullen hun ervaringen en bevindingen delen met de deelnemers. Na afloop van de sessies is er de mogelijkheid meer wijnen te proeven in de self-pour ruimte en zijn er importeurs en enkele wijnmakers aanwezig om de wijnen toe te lichten.

Deelname 
De masterclass duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna kan er tot 17.00 uur geproefd worden. Inloop is niet mogelijk. Deelname is gratis voor alle Nederlandse horecaprofessionals en sommeliers. Per bedrijf kunnen 2 personen deelnemen aan de masterclass.