6 Sep

Dranken & Pakket Expo

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Datum: 6 en 7 september 2015.

Een professionele en representatieve display van het actuele aanbod van (alcoholhoudende) dranken en geschenkpakketten voor thuisverbruik: dat is de kernwaarde van de jaarlijkse nationale tweedaagse vakbeurs Dranken Pakket Expo.

Daarnaast kenmerkt de beurs zich door een programma dat gericht is op verkoopondersteuning en een organisatie op hoog professioneel niveau.

Dranken Pakket Expo is reeds jarenlang een vertrouwd platform voor alle aanbieders en afnemers in de dranken- en geschenkpakkettenbranche. Exposanten wordt een scala aan faciliteiten geboden om hun assortiment, voor het feestelijke najaarsseizoen, op de meest effectieve wijze aan een brede vertegenwoordiging van hun afnemersgroepen te presenteren.

Voor de vierde keer wordt, op de beursmaandag, de uitreiking van de Verkiezing Slijterij van het Jaar 2015 georganiseerd, waarbij de uiteindelijke drager van de titel bekend wordt gemaakt. U, als leverancier of slijterij, bent van harte uitgenodigd om de presentatie van de genomineerde slijterijen bij te wonen!

Dranken Pakket Expo 2015 vindt plaats op zondag 6 en maandag 7 september 2015 in Expo Houten te Houten. Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur.