30 Mar

Chocolade en Wijn

Hogere Hotelschool Den Haag
Brusselselaan
Den Haag

Voor consumenten

Voor alle liefhebbers van wijn en chocolade, organiseert het Wijninstituut samen met Wijnvrouwen een heerlijke workshop! Onze docent Miranda Beems leert je deze avond alles wat je altijd al wilde weten over deze verleidelijke combinatie van wijnen van Wijnvrouwen en Chocolade van Kees Raat!

Onze docent Miranda Beems laat je proeven en ervaren wat voor buitengewone combinaties wijn en chocolade kunnen vormen. De wijnen zijn van Europese wijnvrouwen:wit, rood, mousserend en zoet.Tijdens deze workshop gaat kennis opdoen hand in hand samen met proeven, beleven en vooral genieten. Je gaat zelf aan de slag met de onweerstaanbare chocolade van Kees Raat uit Amsterdam. Kortom: een leuke gelegenheid voor een gezellige dag met vriendinnen, collega’s of familie.

Wijnvrouwen

In de wijnwereld kom je ze tegen, de wijnvrouwen. Waarom kiezen vrouwen een beroep als wijnvrouw? Wie zijn deze vrouwen met hun wijnen? Vrouwen en wijn begint een steeds vanzelfsprekender combinatie te worden. Wijnvrouwen is ontstaan tijdens de speurreizen die Anneke Burger samen met haar echtgenoot Jaap maakt. Ze troffen regelmatig ondernemende vrouwen, in een niet vanzelfsprekende en weinig romantische wijnwereld.Op weg naar huis dacht Anneke steeds aan de moed, lef en liefde die deze vrouwen laten zien. WOW! Daar wilde ze iets mee doen. En zo presenteren zich nu maar liefst 17 Europese wijnvrouwen met hun mooie wijnen en inspirerende verhalen. Wijnvrouwen. Wijn met passie en perfectie. Puur en persoonlijk.Meer weten http://www.wijnvrouwen.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van het Wijninstituut.