30 Aug

Chateau voor Buren – Het wijnfestijn van de Betuwe

Chateau voor Buren
Binnenstad Buren

Voor consumenten

Datum: Zondag 30 augustus 2015 van 13.00 – 18.00 uur

In de pittoreske binnenstad van Oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Chateau voor Buren is het zomerse wijnevenement dat de ware wijnliefhebber niet mag missen. De entree is gratis. Een mooi proefglas en 10 proefvouchers die recht geven op een proeverij bij de stands kosten €7,50.

Programma
Naast een bezoek aan de talrijke stands wordt u door vinologen op
verschillende manieren wegwijs gemaakt in de bijzondere wereld van de wijn waarbij ook het maken van eigen proefnotities aan bod komt.

Chateau voor Buren start met de prijsuitreiking van de jaarlijkse wijnkeuring der Lage Landen georganiseerd door het Wijninstituut Nederland in samenwerking met het Wijngaardeniersgilde Nederland en de Stichting Wijnonderwijs. De top van de Nederlandse en Belgische wijnen is dus
aanwezig!

Het plein achter de St. Lambertuskerk biedt de bezoeker een heel andere beleving. Dit plein wordt voor ons festival veranderd in een wijnplein waar u in Franse sferen onder het genot van een glas wijn en heerlijke hapjes, kunt genieten van diverse muzikale optredens.

Prijsuitreiking wijnkeuring van de Lage Landen
vanaf 13.00 uur in de St. Lambertuskerk.

Voor actuele informatie, kijk op www.chateauvoorburen.nl Tot 30 augustus.