1 Oct

Champagne proeverij: Vignerons du Terroir

Voor consumenten Voor professionals

Vignerons du Terroir, dé champagneproeverij van dit jaar, keert zondag 1 oktober terug naar het prachtige ConcertLab in Utrecht. Dit jaar staan er naast de champagne-importeurs ook gerenommeerde foodleveranciers voor bijpassende hapjes. Ook geeft champagne-expert Anja Vondenhoff maar liefst vier masterclasses. Hiermee hopen we zo veel mogelijk wijnprofessionals en champagneliefhebbers te bereiken.

Deelnemers

De champagne-importeurs die deze editie in ieder geval aanwezig zijn om een deel van hun assortiment proeven zijn: Champagne Moutardier Nederland, Dis Donc, Bubbel Broeders, Champagne Source, Halfes, Meer Bubbels, Mrs. Champagne, Pierre Ache, Puike Wijnen en Tasty Sparkling. Als foodleveranciers zijn onder meer Cru de Cacao (chocolade), Jamoneria by Rick (ham) en Het Kaasatelier (kaas) van de partij.

 

Professionals zijn welkom van 11.00 tot 16.00 uur en kunnen zich gratis registreren via Eventbrite. Voor deelname aan de masterclasses wordt een bijdrage van €9,95 p.p. gevraagd. Van 15.00 tot 19.00 uur is de proeverij open voor liefhebbers die zich willen onderdompelen in de champagnewereld. Tickets, inclusief toegang tot de masterclasses, zijn voor €39,75 verkrijgbaar via Eventbrite.

Zie ook: www.vignerons-du-terroir.com