20 Sep

Betuwse Ondernemers- en Wijngaard Fair

Betuws Wijndomein
Burensewal 5
4117 GC ERICHEM

Voor consumenten

Vanwege de vele regenval kan helaas op zaterdag 19 september de fair op het Betuws Wijndomein niet door gaan! Zondag 20 september zijn we wel van 12.00 tot 17.00 uur geopend! Voel je welkom op deze mooie fair, fijn entertainment & een hopelijk een zonnetje erbij ! Tot dan! www.dagmardesign.nl voor meer info over deze gezellige fair in de wijngaard!

Bedoeling van de BETUWSE ONDERNEMERS- EN WIJNGAARD FAIR is dat bedrijven ìn de wijngaard contact kunnen leggen en kunnen netwerken met collega-ondernemers, maar óók dat zij in een ongedwongen sfeer te midden van wijn en druivenstokken hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn consumenten en belangstellenden van harte welkom om kennis te kunnen maken met producten en/of aanbiedingen van de standhouders.

Deze BETUWSE ONDERNEMERS- EN WIJNGAARD FAIR zal uitgroeien tot een bijzondere traditie waar steeds meer ondernemers zich bij aansluiten. Het moet dé dag voor ondernemers gaan worden, waarop zij zich in een geweldige omgeving kunnen presenteren!