Webshop

SDEN 2 ‘Ik weet meer van wijn’

€ 34.50

Ik weet meer van wijn is een boek over wijn, bedoeld voor alle wijnliefhebbers. Voor mensen die met wijn (gaan) werken, in de winkel of in de horeca, en die een wijndiploma willen halen. Maar ook voor mensen die wijn als hobby hebben. Eigenlijk is het voor iedereen die op een leuke, lekkere en overzichtelijke manier over wijn wil lezen en leren. Voor iedereen die wijn wil begrijpen.

Productbeschrijving

Ik weet meer van wijn gaat over druivenrassen, het weer, de wijngaard, het belang van de bodem en hoe wijn gemaakt wordt. Het neemt je mee naar de belangrijkste wijngebieden in de wereld. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de smaak van wijn. Overal in het boek vind je tips voor wijnen waarin je kunt proeven wat in de theorie wordt uitgelegd. Ook praktische vragen worden beantwoord: op welke temperatuur serveer je bijvoorbeeld een wijn en hoe kies je de juiste wijn bij een gerecht?

Ik weet meer van wijn is meer dan alleen een boek. Door het hele boek heen vind je verwijzingen naar de online tool met extra wijnweetjes, filmpjes en suggesties voor proeverijen. Je kunt online ook de handige proefformulieren downloaden.

Ik weet meer van wijn staat dus vol informatie waarmee je interactief aan de slag kan gaan. Zo kom je steeds meer over wijn te weten en ga je wijn steeds beter begrijpen. En dat maakt de wijn in je glas nóg lekkerder.

Bent u opleider en wilt u het boek ‘Ik weet meer van wijn’ bestellen voor uw cursussen? Stuur dan uw bestelling door naar info@wijn.nl met uw gegevens en het aantal boeken dat u wilt bestellen. U ontvangt dan van ons een offerte.

SDEN 3 ‘Ik weet veel van wijn’

€ 38.50

Dit boek ‘Ik weet veel van wijn’ is de opvolger van het SDEN 2 boek en bereidt je voor op het examen ‘Wijnbrevet’ op SDEN-Niveau 3. Het is bedoeld voor de gevorderde wijnkenners. Het boek gaat verder dan het beschrijven van de bekende wijngebieden en duikt dieper de wereld van wijn in de oude en nieuwe wijnwereld.

Het diploma SDEN 3 is noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan de vinologenopleiding.